It's all about the Smiles.

Wie ben ik?

Ik heb een passie voor mountainbiken en begeleiden van mensen. Sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend, dat we vergeten om er dankbaar voor te zijn. Het gevoel van vrijheid, het ontdekken van nieuwe dingen en bewegen in de buitenlucht zijn voor mij niet vanzelfsprekend, vandaar dat ik dit wil delen. En mountainbiken is een goede metafoor om dat te bereiken.

Neem de tijd om te genieten van de video "The Secret To You", wat ik hiernaast heb geplaatst. Twee minuten en 30 seconden, die je leven kunnen veranderen.

Collecting memories, not more money.

Vandaar dat ik het begeleiden van mensen, doe op geheel mijn eigen(wijze) manier. Heel persoonlijk, positief en met de nodige enthousiasme. Waarbij ik het plezier niet uit het oog verlies, ofwel zoals Bibian Mentel leefde "verzamel herinneringen, geen bezit".

Sinds 2018 heb ik het E-Mountainbiken ontdekt. Een razendsnelle ontwikkeling met de nodige risico's. Want het vraagt andere en nieuwe skills van de rijder. Skills en ervaring die niet iedereen heeft, of weet over te brengen. Vandaar dat ik me hierin heb gespecialiseerd. En E-MTB's ben gaan verhuren met gratis begeleiding. Want een ongelukje zit in een klein hoekje.

Ik ben niveau 4 trainer en praktijkbegeleider voor WT 2 en 3. Ik heb de opleiding Mindfull-Cycling gevolgd. Ook geef ik Spinning en Yoga bij een sportschool in Enschede. Wil  je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Ik hoop dat je door het lezen wat hier boven staat en het kijken van de video, interesse hebt gekregen in wat ik doe en waarom. Want ik ga graag op avontuur en het liefst met mensen die dezelfde passie en enthousiasme delen. Wanneer zien we elkaar?

E-mailen
Bellen
Map
Instagram