It's all about the Smiles.

Persoonlijke begeleiding:

In clinic's en Let's Ride's leer je in een korte tijd meerdere technieken. Zonder veel herhalingen en verdieping. Iedereen is anders, waarom dan "standaard" oefeningen?

Met Persoonlijke begeleiding kijken we eerst naar je huidige situatie. Samen bepalen we de doelen en het einddoel. Dit evalueren we regelmatig en daar waar nodig is, stellen we die bij.

We gaan naar vaste MTB routes en bouwen de uitdagingen rustig op. We herhalen singletracks, of andere (technische) uitdagingen. Door specifieke aanwijzingen, bouwen we aan je technieken. Waardoor je ontspanning toe zal nemen. Je merkt dat je groeit en grenzen op een andere manier benaderd, verlegd, of overwint.

De weg is het doel, geniet van het nu.

Mountainbiken is een springplank naar een andere manier van leven! Je komt grenzen tegen, aan jouw de keuze hoe je die wilt benaderen. Jouw situatie is uniek, jouw lichaam is anders en jouw beleving is persoonlijk. Vandaar mijn motto "Een MTB is meer dan een fiets, het maakt avonturen mogelijk"

Wat kost het? Een veel gestelde vraag, want het beeld is dat Personal Training erg duur is. Vandaar dat ik persoonlijke begeleiding aanbied. Leuke tochten op vaste MTB routes, tijd om lekker te dollen en te relaxen. Persoonlijke begeleiding is een traject. Een traject die meerdere maanden duurt en niet voelt als een "verplichting". En als je het met z'n tweeën beleeft, deel je de kosten en heb je dubbel plezier.

Mijn uurtarief is € 30,- (incl. BTW). Je zult zien dat je gaat besparen op andere uitgaven, kosten waar je je niet bewust van was. Wil jij samen met mij op avontuur? Wil je plezier hebben, genieten en wakker worden met een glimlach? Vul dan het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.
E-mailen
Bellen
Map
Instagram