It's all about the Smiles.

Avonturen van Ray:

Nieuws


Terug naar overzicht

29-12-2020

Afronden 2020 en "plannen" voor 2021

Eigenlijk wil ik niet terug kijken, eigenlijk wil ik 2020 zo snel mogelijk vergeten. Want eerlijk gezegd, de tweede golf aan maatregelen zag ik niet aankomen. Dat ik niets concreets kan plannen is, voor mij persoonlijk, een uitdaging op mijn geduld.

Maar ik zit niet stil, want ik ga er vanuit dat in 2021 weer gereisd mag en kan worden. Dat ik, als het mag en kan, weer naar Italië ga. Dat ik leuke mensen om me heen verzamel, met dezelfde passie en enthousiasme, om samen geweldige avonturen te beleven. Op dit moment worden de contacten gelegd, contracten voorbereid en (bedrijfs)plannen gemaakt. Zodra we meer duidelijkheid hebben, zal ik dit uitrollen. Echter, er zal weinig publiciteit gegeven worden. We hebben besloten om klein te beginnen, met een besloten groep, samen avonturen te beleven.

Voor mij persoonlijk valt alles nu op z'n plek. Mijn jarenlange kennis en ervaring krijgen nu vorm in een format waar ik volledig achtersta. Mijn passie en enthousiasme delen met gelijk gestemden en genieten van dingen die we te snel als vanzelfsprekend ervaren. Volledig op de 3 peilers van mijn bedrijf:
1) It's All About The Smiles,
2) De Weg is het Doel,
3) Een (E) MTB is meer dan een fiets,
het maakt avonturen mogelijk.

Tot slot wens ik iedereen een fijn oud en nieuw en dat in 2021 je dromen uit mogen komen. Blijf gezond en geniet!!!Terug naar overzichtE-mailen
Bellen
Map
Instagram