It's all about the Smiles.

E-Mountainbikes huren:

Willen jullie ervaren wat E-Mountainbiken daadwerkelijk inhoud? Met z'n tweeën lekker buiten crossen, genieten in de Twentse bossen? Huur dan E-Mountainbike's bij mij (incl. helm en rugzak). Omdat  E-Mountainbikes aandacht vragen is begeleiding noodzakelijk en de begeleiding is gratis! 

TR Mountainbiking staat voor Trails met Ray, want ik wil graag mijn passie en enthousiasme voor E-Mountainbiken overbrengen. Dit doe ik door jullie de mooiste MTB routes in Twente te laten zien. Vandaar de begeleiding, in de vorm van een sessie, want het is geen training. We gaan gewoon mountainbiken, lekker genieten van de natuur, prachtige uitzichten bewonderen en lekker buiten bezig zijn. In Twente zijn meer dan 600 km vaste MTB routes, het ontdekken waard. Willen jullie naar de Veluwe? Dat kan ook, want ik werk samen met RAM Outdoor en E-MTB uit Ermelo.

RAM Outdoor en E-MTB (for you two?)

Een mountainbike is meer dan een fiets, het maakt avonturen mogelijk. Samen met mij op avontuur? Dan beginnen we met uitleg hoe alles werkt, we bouwen het rustig op. Het is voor alle levels, je hoeft echt geen pro te zijn. Want we stappen gewoon op de E-Mountainbike en zien het wel vanaf daar. Draag kleding die smerig mag worden en stevige schoenen. De kosten voor de sessie zijn € 45,- p.p. (bij 2 personen), huur E-Mountainbike, helm en rugzak zijn inbegrepen. En als het bevalt; hoe vaker hoe goedkoper. Dit is altijd nog sneller dan kopen! Een strippenkaart of gift-voucher, om een vriend, vriendin, of familielid mee te nemen zijn mogelijk. Een gezond cadeau, samen FIT, altijd leuk.

Wil je meer informatie en/of een afspraak maken? Mail me dan, vergeet niet je lengte en gewicht door te geven, want dan kan ik alvast de E-mountainbikes voor jullie afstellen. Mijn voorkeur gaat uit naar doordeweekse dagen. We kunnen om 10:00 en 14:00 uur afspreken op een locatie in Twente, of de Veluwe, de weekenden zijn op aanvraag (wel rekening houden met drukte). En als de dagen langer worden, kunnen we om 18:30 uur afspreken.

Geheel Corona-proof bewegen, met tweetallen en één begeleider. Even geen afleiding, niet eindeloos scrollen op je smartphone, geen e-mails die beantwoord moeten worden. Gewoon jij op een E-Mountainbike en de natuur. Buitenlucht heeft een positieve werking op onze omgang met stress, waar wacht je nog op?

E-mailen
Bellen
Map
Instagram