Gastenboek

Mond tot mond reclame is de beste reclame die ik kan krijgen. Heb je persoonlijke begeleiding gehad? Dan zou ik het leuk vinden als je hier een reactie achterlaat.

Naar Willingen!

Fijne Personal Trainer waarbij de trainingen aangepast worden aan jou en je wensen maar ook (eventuele) beperkingen. Ik heb geleerd om (veel) meer te schakelen en mij bewust te zijn van mijn positie op de fiets. Kan niet wachten tot we binnenkort een keer alles gaan toepassen in Willingen.

Bedankt Ray

Roy Bakker

Bijzondere ervaring

Ray is een zeer ervaren instructeur. Ik heb tijdens de Personal Training sessies veel kunnen leren en heb nu meer controle over mijn mountainbike. Daarnaast ben ik ook van bewust gewordend mijn houding niet altijd goed was, ook hier heeft Ray mij zeer kundig in geadviseerd en is mijn houding verbeterd.

Als laatste heb ik onlangs gebruik mogen maken van de E-mtb die Ray tot zijn beschikking heeft. Dit omdat ik niet altijd lichamelijk in staat ben om zelf 100 % te geven. Dit was een bijzondere ervaring. Zeker aan te raden! Bedankt Ray

Tessa Hoekema

Veiligheid voor alles

Ik heb vandaag samen met een vriendin voor het eerst mogen proeven van een E-mtb. Ray is een ontzettende leuke enthousiaste begeleider die weet waar die over praat. In het begin wordt er goed uitgelegd hoe de fiets werkt en waar wat voor is. Hij is erg goed voorbereid en veiligheid voor alles! Al met al, een ontzettende leuke en leerzame ochtend gehad. Ga zo door Ray, je doet het echt super!

Jay Lodeweges

Wat Leip zeg!!!

Net terug van 2 uur met je fietsen. Voor mij voor het eerst op een E-mtb, de Haibike SDuro.

2 uur lang vliegen door drek en over bulten. Door de goede uitleg van tevoren had ik al snel de fiets onder controle. Ik houd wel van een avontuur maar dit is echt niet te geloven wat leuk!

Mooi ook dat je nu fietsen gaat verhuren icm je trainingen, maakt het lekker toegankelijk. Dit ga ik zeker vaker doen. Denk dat ik een nieuwe hobby heb :-0 Actief en buiten, geweldig

Marko Dijkgraaf

Super Personal Trainer.

Ray is een super personal trainer. Hij past zijn trainingen aan, aan wat jij nodig hebt. Zo heeft hij mij geholpen met de houdingen op de fiets. Zijn PT zijn zeer leerzaam! En veiligheid en plezier staan voor op.

Bedankt Ray.

Jill Verpoorte

Veiligheid en plezier.

Ray is een ervaren mts’er die weet waar die over praat en doet. Maar de PT van hem zijn zeer leerzaam en helpt je echt mee als je aan mts’en bent. Maar zijn motto is het beste veiligheid en plezier ten top!!

Ray ga zo door

Ronald Barelds

Topdag met Ray en Tommy op de Ermelosche heide.

Het was mijn eerste keer op de E-mtb, dus ik vond het best wel spannend. Het was dan ook fijn dat we starten met een goede en rustige uitleg en een kort proefritje om een beetje gevoel op de fiets te krijgen. Hierna hebben we een super mooie rit door het bos en op de heide gemaakt. Zo’n rustgevende omgeving, al helemaal als je zoals ik de drukte van de stad gewend bent! De begeleiding was uitstekend: we stopten regelmatig om tips te krijgen (Ray en Tommy keken tijdens het fietsen hoe we het deden en waar verbeterpunten lagen) en kregen tijdens het fietsen continu aanwijzingen. Dit was erg prettig en hierdoor kreeg je steeds beter in de gaten hoe je de E-mtb het beste kon gebruiken. Daarnaast waren Ray en Tommy heel behulpzaam, enthousiast en bemoedigend waardoor ik steeds meer durfde zonder het gevoel te hebben gepusht te worden. Dankzij hun heb ik in korte tijd echt iets kunnen leren en merkte ik ook echt verschil naarmate de rit verdere! De duur van de rit was precies goed, niet te lang en niet te kort, en het was fijn dat we halverwege even een pauze namen voor een kleine snack.

Daarbij was het gewoon heerlijk om de hele dag buiten te zijn met vriendinnen, echt een leuke activiteit om samen te doen! En je vergat soms zelfs dat je ondertussen je hele lichaam aan het trainen was, ook een goede work-out dus! 🙂

Kortom, echt een hele vette ervaring en een super ontspannende dag gehad! Bedankt Rau en Tommy!

Maud van Weerdenburg

Ik kijk al uit naar de volgende keer!

Gisteren voor het eerst op een E-mtb gezeten en genoten! Ik ben fan! Ray je doet het super! Je passie, enthousiasme, humor en kennis weet je heel goed over te brengen. Je geeft op een prettige en toegankelijke manier tips en zo gaat het eigenlijk als vanzelf. Je kent de mooiste plekjes. Ik vond het heel ontspannend terwijl het toch inspannend is.

Lisanne Reith

Echt top!!

Vandaag voor het eerst op een E-mtb gezeten. Gelukkig vooraf kort een goede uitleg gehad en daarna rustig op gebouwd onderweg waardoor ik snel vertrouwd was met de fiets. Ray bedankt voor het vertrouwen wat je onderweg geeft dat motiveert echt en geeft zelfvertrouwen om je eigen grenzen te verleggen zonder dat het verplicht voelt.

Fenneke Nieuwenhuis

Humor en positieve vibes.

Ik heb een fantastische begeleiding gekregen tijdens mijn eerste rit op de geweldige fiets van Ray. Het enthousiasme en positieve energie van Ray werkt versterkend. Hij neemt je stap voor stap mee en begeleid je op een natuurlijke manier met veel humor en positieve vides. Hij is een mensen mens en heeft veel ervaring met begeleiding, dit komt terug in de manier van lesgeven. Bedankt voor de geweldige ervaring!

Sam Harleman

Dikke Smile!!!

Kortgeleden een fantastische mountainbike tocht gefietst onder begeleiding van Ray. En het is hem gelukt . . . de gehele tocht met een dikke smile op m’n kop gefietst 🙂 Absolute aanrader! bedankt Ray!!

`Anja Klock