Wie ben ik?

It's all about the smiles.

TR Mountainbiking staat voor Trailhunter Ray. Regelmatig ga ik met mijn Thok Ducati op zoek naar nieuwe trails. De E-mtb geeft mij net meer mogelijkheden en brengt mij op de mooiste plekken. Met mijn kennis en ervaring, in het begeleiden van sportievelingen, breng ik je naar uitdagende trails en prachtige vergezichten. Als je met me mee gaat, gaan we niet op reis, maar beleven we avonturen.

   Collecting more memories, not more money!

Sinds 2018 heb ik het E-mtb’en ontdekt, het is anders, meer aspecten om rekening mee te houden. Vandaar dat ik me hier in heb gespecialiseerd. Ik ben niveau 4 trainer en geef meer dan 30 jaar training en coaching in diverse takken van sport.

Mensen begeleiden doe ik op mijn (eigen)wijze. Wil je weten hoe? Neem dan contact met me op. Of nog liever, ga samen met mij avonturen  beleven, in binnen,- en/of buitenland. Wanneer zien we elkaar?

Mountainbike kan een sport zijn, maar ook een hobby. In mijn optiek ligt het verschil in de beleving. Bij sport ben je meer bezig met plannen, om grenzen te verleggen en bij een hobby ben je meer aan het genieten (in het hier en nu). Aspecten zoals een espresso met (pandang)cake kunnen dan het verschil maken. Bij beiden, zowel sport als hobby, kun je fysiek uitgedaagd worden en je grenzen verleggen! Van jongs af aan was ik altijd bezig met sport. Zowel competitief, als recreatief. Diversiteit is de rode draad in mijn leven. Vandaar dat ik een scala aan sporten beoefend, of begeleiding gegeven heb. Met als hoogtepunten; racen tijdens de DucatiClub race en Hellendoornrally, maar ook de Nationale kampioenschappen met volleybalvereniging Pollux hoort in dit rijtje thuis. Maar het gaat niet alleen om de hoogtepunten, want als je begeleiding wilt geven zul je naast ervaring ook kennis moeten vergaren. Ik heb verschillende opleidingen bij meerdere bonden gevolgd. Waarbij de behoefte aan nog meer kennis altijd is gebleven.

Door mijn Indische roots vind ik het samen genieten van eten belangrijk. Ik neem regelmatig lekkere zelfgemaakte snoeperij mee. Door mijn avonturen in Italië ben ik espresso gaan waarderen en neem vaak mijn mobiele espresso apparaat mee. Het genieten van de snoeperijen en espresso heb ik verwerkt in mijn (eigen)wijze van begeleiden.