Een Weekend Op Avontuur (WOPA)

Een Weekend Op Avontuur:

Een weekend plezier hebben, samen met je (nieuwe) vriendinnen of vrienden. Heerlijk verwend worden, onder het motto “alles mag, niets moet”. Geweldig genieten in Luxemburg, betaalbaar en met alle vrijheid om zelf het programma te bepalen. Wie wil dat nu niet?

It’s All About The Smiles.

Samen met Country Camp bieden we WOPA’s aan naar camping Auf Kengert in Luxemburg. De WOPA’s kunnen plaatsvinden van 24 mei t/m 28 juni 2024. Iedereen heeft een eigen slaapcabine in een glamping tent. Het ontbijt en avondeten is in het restaurant van de camping, waar we lunchen is een verrassing. Het programma bepalen we samen. Hoe lang en waar je gaat (E)mountainbiken, wandelen, motor rijden, of lekker relaxen, daar ben je vrij in. Natuurlijk met begeleiding van ons en ’s avonds een workshop? Ook dat is mogelijk. Als er activiteiten gepland worden waar gehuurd materiaal benodigd is, dan is reserveren noodzakelijk. En natuurlijk is er een extra tent waar we ’s avonds gezellig bij elkaar kunnen zitten.

Collecting memories, not more money.

Dus heb je een leuke groep en wil je samen een avontuur beleven in Luxemburg? Dat kan! En de prijs? Dat zal je verbazen en VOL=VOL. Is je interesse gewekt, of wil je meer informatie? Neem dan contact met me op. Wacht niet te lang, want de eerste avonturen zijn al geboekt.