It's all about the Smiles.

Wie ben ik?

Ik heb een passie voor mountainbiken en begeleiden van mensen. Het gevoel van vrijheid, ontdekken van nieuwe dingen, fietsen in de buitenlucht zijn voor mij niet vanzelfsprekend. Ik geniet elke dag en prijs me gelukkig dat te mogen doen. Wie weet, straks samen met jou?

Collecting memories, not more money.

Het begeleiden van mensen doe ik op mijn eigen(wijze) manier. Waarbij ik niet schroom om nieuwe paden te bewandelen. Waarbij JIJ centraal staat en veiligheid en plezier voorop staan.

Ik ben overtuigd dat de E-MTB in Nederlanden een grote toekomst heeft. Vandaar dat ik me daar sterk voor wil maken.  Want een E-MTB rijd heel anders, dat moet je ervaren. Maar het vraagt ook andere en nieuwe skills van de rijder. Skills en ervaring die niet iedereen heeft, of weet over te brengen. Vandaar dat ik me daar in heb gespecialiseerd.

Ik ben niveau 4 trainer en praktijkbegeleiders voor WT 2 en 3. Daarnaast coach ik andere trainers en begeleiders. Geef Spinning en Yoga bij een sportschool in Enschede. Wil  je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

E-mailen
Bellen
Map