It's all about the Smiles.

Persoonlijke begeleiding:

In clinic's en Let's Ride's leer je in een korte tijd meerdere technieken. In de vorm van oefeningen die komen vanuit de theorie. Zonder veel herhalingen en verdieping. Iedereen is anders, waarom dan een "standaard" oefening?

Met Persoonlijke begeleiding kijken we eerst naar je huidige situatie. Dan maken we samen een stappenplan en bepalen hoe, wanneer en hoe lang je persoonlijk begeleiding wilt hebben. Samen bepalen we de doelen en het einddoel. Dit evalueren we regelmatig en daar waar nodig is, stellen we die bij.

We gaan naar vaste MTB routes en bouwen de uitdagingen rustig op. Herhalen bepaalde singletracks, of andere (technische) uitdagingen. Door specifieke aanwijzingen, bouwen we aan je technieken. Waardoor je ontspanning toe zal nemen. Je merkt dat je groeit en grenzen op een andere manier benaderd, verlegd, of zelfs overwint. Waarbij de weg het doel is; samen genieten in het NU, van de kleine overwinningen, de ups, maar ook de downs. 

De weg is het doel, geniet van het nu.

Mountainbiken is een springplank naar een andere manier van leven! Net als in het leven kom je grenzen tegen. Aan jouw de keuze hoe je die wilt benaderen. Je kunt informatie inwinnen op verschillende manieren. Op internet vindt je veel "specialisten".  "Specialisten" die hun mening verkondigen als zijnde "waarheid". Maar jouw situatie is uniek, jouw lichaam is anders en jouw beleving is persoonlijk. Vandaar mijn motto "Een MTB is meer dan een fiets, het maakt avonturen mogelijk"

Wat kost het? Een veel gestelde vraag, want het beeld is dat Personal Training duur is. Vandaar dat ik persoonlijke begeleiding aanbied. Geen wekelijkse schema's met oefeningen en gerechten. Maar leuke tochten op vaste MTB routes, tijd om lekker te dollen en te relaxen. Persoonlijke begeleiding is een traject. Een traject die meerdere maanden duurt en niet voelt als een "verplichting".

Met een tarief van € 30,- per uur (incl. BTW) spreken we een totaalprijs af (die je in termijnen kunt betalen). Je zult zien dat je gaat besparen op andere uitgaven, kosten waar je je niet bewust van was. Wil jij samen met mij op avontuur? Wil je weten wat een E-MTB aan beleving biedt? Wil je plezier hebben, genieten en elke dag wakker worden met een glimlach? Vul dan het formulier hiernaast in en ik neem contact met je op.
E-mailen
Bellen
Map